ESTYMA VIDENET - modul internet

1.490,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Ideea principală a site-ului web este de a oferi acces facil şi rapid la informaţiile actuale. Designul grafic a fost creat pentru confortul oricărui dispozitiv cu un browser web - inclusiv smartphone-uri şi tablete.
În plus faţă de confortul evident al controlului de la distanţă al sistemelor de încălzire, serviciul oferă şi funcţii suplimentare. Acestea includ:


Instrumente analitice sub formă de grafice
Graficul general - prezintă toate elementele cele mai importante ale sistemului de încălzire. Are opţiunea de a afişa numai elementele selectate, posibilitatea de a selecta intervalul de date şi de a seta exactitatea desenelor la fiecare 10 secunde.

Grafic solar - Desigur, fiecare utilizator al acestei tehnologii este curios cât de multă energie a câştigat într-un anumit an, lună sau zi. Sistemul calculează, de asemenea, profitul financiar generat de energia solară.
Graficul consumului de combustibil - ca în cazul diagramei solar, se poate accesa istoricul consumului de combusitbil de către centrală, prezentată împreună cu costul pentru fiecare an, lună şi zi.


Alerte de e-mail pentru alarme noi
Fiecare alarmă a controlerului este trimisă imediat la dvs. sau la o altă adresă de e-mail specificată de dvs.


Partajare acces 
Pentru un singur cont se poate aloca un număr nelimitat de sisteme de încălzire - dvs. şi alţi utilizatori care au pus la dispoziţia dvs. accesul la sistemul de încălzire. 

Există 3 tipuri de acces:
Proprietar - proprietarul centralei - acces la toate funcţiile - inclusiv partajare. Proprietarul poate fi doar unul,
Tehnicianul de service - acces la parametrii sistemului de încălzire şi posibilitate de modificare a setărilor. Toate modificările efectuate sunt înregistrate în istoricul modificărilor,
Observator - autorizat numai să vizualizeze funcţionarea sistemului.


Disponibilitatea sistemelor de încălzire poate fi utilă în special în zonele de service. În cazul în care orice defecţiune a sistemului de încălzire, un tehnician de service autorizat poate face prima analiza prin intermediul site-ului - care poate accelera în mod semnificativ şi de a facilita localizarea unei posibile erori / problemă, fără a fi nevoie de o vizită personală la un tehnician de service.
VIDENET nu necesită nicio configuraţie. Conexiunea este foarte simplă şi se referă numai la conectarea firelor în conformitate cu. prima schemă. Înregistrarea unui sistem de încălzire la igneo.pl este la fel de simplă. Întregul proces este complet automatizat şi singurul lucru de făcut este să introduceţi numărul PIN - care se află pe autocolantul lipit de modul.


NOTĂ: Modulul VIDENET de internet funcţionează numai cu driverele IGNEO de la Estima cu o versiune software compatibilă (în meniul "INFO" trebuie să fie prezentă sigla VIDENET).

Detalii

Categorii
Greutate
1 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review