Achiziționând o centrală TEKLA, faceți investiția cea mai bună pe termen lung.

Suntem siguri că toți merităm tot ce este mai bun. De aceea noi vă asigurăm CONFORT-ul printr-o centrală TEKLA, un produs de calitate, simplu de utilizat și cu un design modern, cu care vă puteți mândri.

Centralele TEKLA au foarte multe avantaje:

1. Gamă largă de modele

Avem o gamă foarte variată de modele.

Modelele compacte au rezervorul încorporat și sunt destinate pentru case mai mici, cu camere tehnice cu dimensiuni mai reduse. Aceste centrale pot încălzi spații de la 80 mp (200 mc) până la 200 mp (500 mc).

Modelele cu rezervor atașat asigură o autonomie mai mare și pot fi utilizate pentru încălzirea spațiilor de la 80 mp (200 mc) pana la 1.200 (3.000 mc). 

În funcție de combustibilul utilizat putem deosebi modelele cu arzătorul clasic (Fireblast 1) - pentru peleți din lemn DIN PLUS și cele cu arzătorul nou cu grătar mobil (Fireblast 2) - pentru aproape toate tipurile de peleți (chiar și agropeleți).

2. Ecologie

Centralele sunt clasificate în:

CLASA 5 (din 5 clase) conform normelor EN303-5:2012

ECODESIGN - corespund normelor europene de proiectare ecologică 

A+ - clasă de eficiență energetică

3. Eficiență

Centralele au eficiență ridicată de până la 92%, ceea ce asigură randament optim. 

4. Funcțioanare complet automată

Centralele sunt echipate cu controlere performante, cu meniu intuitiv și cu funcția de învățare din istoric, marca Estyma, care controlează funcționarea automată a centralei (aprindere și stingere automată, modularea automată a puterii în funcție de necesarul termic al casei). Așadar vă rămâne doar să umpleți din când în când rezervorul centralei.

5. Controlul sistemului de încălzire centrală din living și de la distanță

Pe lângă funcționarea automată a centralei, controlerul poate controla și funcționarea componentelor sistemului de încălzire (a pompelor de circulație, a vanelor de amestec și a altor componente), conform informațiilor primite de la senzori (senzor centrală, senzor arzător, senzor instalație de încălzire, senzor de cameră, senzor exterior, senzor apă caldă menajeră, etc.). 

Prin VIDEROOM putem controla funcționarea centralei și a sistemului de încălzire din living. Acest controler de cameră cu funcție de termostat, cu display color, cu touch-screen asigură o conectare permanentă cu sistemul de încălzire.

Prin VIDENET avem control de la distanță, din orice colț al lumii. Prin interfața igneo.pl putem vizualiza grafice de funcționare, istoric, consum combustibil, etc.

6. Utilizare, întreținere și curățare ușoară

Centralele sunt proiectate user-frendly, adică pot fi utilizate și curățate foarte ușor. Accesul facil se realizează prin ușile mari de vizitare. Curățarea arzătorului se efectuează prin față din interiorul centralei. În cazul în care se folosește cu peleți de calitate mai slabă, din intreriorul arzătorului trebuie eliminat zgura rămasă. În cazul arzătorului Fireblast 2, curățarea se efctuează în mod automat. Arzătorul poate fi demontat foarte ușor de pe corpul centralei pentru intervenții și reparații.