Centralele TEKLA au o EFICIENȚĂ de pâna la 92%

Pe tot parcursul producției centralelor TEKLA s-a pus accent foarte mare pe umătoarele doi priorități: să se utilizeze materiale durabile (de ex. oțel de până la 8 mm grosime sau fontă de calitate superioră) și produsul realizat să fie eco-friendly.

Așadar centralele ecologice rezultate sunt proiectate funcționării pe termen lung, care protejează mediul pe care-l lăsăm moștenire copiilor noștrii. Centralele TEKLA sunt proiectate în așa fel încât emisiile de noxe să fie cât mai reduse.

Corpul centralelor, componentele hidraulice, electrice și electronice, precum și algoritmii de funcționare respecta cele mai noi reglementări în domeniu, inclusiv ECODESIGN 2020.

Așadar, veti beneficia de un produs de top, echipat cu soluții tehnologice inovatoare care permit o funcționare previzibilă și eficientă.


Centralele TEKLA cu eticheta CLASA 5, oferite de compania noastră, respectă toate prevederile legale actuale, în ceea ce privește eficiența, siguranța și emisiile de noxe, astfel încât să le oferă utilizatorilor / partenerilor distribuitori siguranța că nu încalcă standardele ecologice în vigoare.

Respectarea cerințelor ecologice este confirmată prin certificate corespunzătoare.

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră de centrale ecologice, de clasa 5, proiectate și fabricate pentru termen lung de funcționare.

Centrale pe peleți din lemn

Centrale pe agropeleți

Eficienta TEKLA

Centralele TEKLA cu eticheta CLASA 5 sunt incluse în clasa 5, conform standardelor EN 303-5:2012.

Clasa 5 TEKLA
Centralele TEKLA cu eticheta ECODESIGN îndeplinesc cerinţele de proiectare ecologică (ecodesign sau ekoprojekt) prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 20l/1189 al Comisiei din 28 aprilie 2015 privind punerea în aplicare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European şi a Consiliului cu privire la cerinţele privind eficienţa ecologică a cazanelor pe bază de combustibil solid.


Ecodesign TEKLA
Centralele TEKLA sunt incluse în clasa A+ de eficiență energetică
Tabel eficienta
Etichetele de eficiență ale centralelor pot fi vizualizate la fiecare produs în parte.
Eticheta eficienta 1
Eticheta eficienta 2
Eticheta eficienta 3