Centrale pe peleti si agropeleti TEKLA

Banner TEKLACentralele și arzătoarele sunt proiectate și fabricate de fima PPH TEKLA din Polonia, un producător cu o tradiție de peste 30 de ani, recunoscut pe plan european de centrale cu alimentare automată.


Producătorul pune accent foarte mare pe calitatea înaltă, confortul clienților și siguranța produselor sale. Deasemenea pentru a satisface așteptările clienților, compania pune în aplicare soluții tehnice moderne și respectă prevederile legale actuale în ceea ce privește eficiența, siguranța și emisiile reduse de noxe, lucru confirmat prin certificatele de emisie/ ecologice și prin premii și diplome pentru inovații, acordate firmei.

Dacă vrei mai multe informații informații apasă AICI
Principala noastră preocupare este ca produsele și serviciile pe care îți oferim să-ți aducă CONFORT-ul bine meritat în viața ta și CĂLDURĂ în casa ta, iar noi să putem fi partenerul tău de încredere.

Firma noastră a realizat dealungul anilor, că numai împreună cu clienții mulțumiți de produsele și serviciile oferite de noi putem să ne dezvoltăm. O relație corectă și sinceră între noi și clienți noștrii este baza firmei noastre. Pe parcursul anilor am reușit să dezvoltăm o legătură foarte bună cu clienții noștrii, cu unii chiar relații foarte bune de prietenie.

Am întrebat clienții noștrii, care este cel mai mare beneficiu primit de la noi. Aproape toată lumea a răspuns:

Când ai nevoie de ajutor poți să suni pe cineva care ridică telefonul sau răspunde la mesajul tău! 

Cu bani poți să cumperi orice dar este cel mai important să simți că este cineva în spatele tău dacă ai nevoie de ajutor. Aceasta este punctul nostru forte. Alătură-te clubului TEKLA!

Află mai multe informații despre beneficiile clienților noștrii AICIÎnainte să cumpărați o centrală pe peleți și cheltuiți o sumă mare de bani, trebuie să știți care sunt avantajele ei. O astfel de centrală este o investiție de lungă durată de 10 - 15 ani și trebuie să fiți sigur că alegeți cea mai bună soluție. Pe scurt vă prezentăm avantajele produselor noastre:

  - funcționare complet automată

 - autonomie ridicată

 - utilizare ușoară

 - funcționare cu mai multe tipuri de combustibili

 - acces la centrală de la distanță

 - utilizare și întreținere ușoară

  Află mai multe informații despre avantajele centralelor TEKLA AICIȘtim cu toții că una din problemele cele mai mari ale noastre este poluare mediului înconjurător. Toate centralele TEKLA oferite de noi corespund celor mai înalte standarde ecologice.

Toate centralele oferite sunt clasificate in CLASA 5 (din 5 clase) conform normelor EN 303-5:2012, au clasă de efiență energetică A+, și corespund normelor de proiectare ecologică ECODESIGN.

Află mai multe informații despre standardele ecologice ale centralelor TEKLA AICI