Banner TEKLACentralele și arzătoarele sunt proiectate și fabricate de firma PPH TEKLA din Polonia, un producător de centrale cu alimentare automată, cu o tradiție de peste 30 de ani, recunoscut pe plan european.


Producătorul pune accent foarte mare pe calitatea înaltă, confortul clienților și siguranța produselor sale. Deasemenea pentru a satisface așteptările clienților, compania pune în aplicare soluții tehnice moderne și respectă prevederile legale actuale în ceea ce privește eficiența, siguranța și emisiile reduse de noxe, lucru confirmat prin certificatele de emisie/ ecologice și prin premii și diplome pentru inovații, acordate firmei.

Dacă vrei să aflii mai multe informații apasă AICI
Principala noastră preocupare este ca produsele și serviciile pe care îți oferim să-ți aducă CONFORT-ul bine meritat în viața ta și CĂLDURĂ în casa ta, iar noi să putem fi partenerul tău de încredere.

Dealungul anilor am realizat, că nu este de ajuns să oferim produse de calitate superioară cliențiilor noștrii, la fel de important este și existența unei relații apropiate cu clienții noștrii. Stim că numai împreună cu clienții mulțumiți de produsele și serviciile oferite de noi putem să ne dezvoltăm. Pentru a atinge acest obiectiv, acordăm atenție deosebită fiecărui client din momentul în care ne contactează și oferim suport tehnic pe toată perioda utilizării centralelor TEKLA.

În urma a mai multor feedback-uri, am constatat deasemenea că clienții apreciază cel mai mult faptul că:

”Oricând am nevoie de ajutor / suport tehnic, personalul de la TEKLA este la dispoziția mea și mă ajută!”

Aceasta este punctul nostru forte. Alătură-te și tu clubului posesorilor TEKLA!

Află mai multe informații despre beneficiile clienților noștrii AICISuntem conștienți de faptul că înainte să cumperi o centrală pe peleți, vrei să știi care sunt avantajele ei. O astfel de centrală este o investiție de lungă durată, de 10 - 15 ani așadar trebuie să fii sigur că alegi produsul care corespunde cel mai mult nevoilor tale. Pe scurt îți prezentăm avantajele produselor noastre:

  - funcționare complet automată

 - autonomie ridicată

 - utilizare ușoară

 - funcționare cu mai multe tipuri de combustibili

 - acces la centrală de la distanță

 - utilizare și întreținere ușoară

  Află mai multe informații despre avantajele centralelor TEKLA AICIȘtim cu toții că una din cele mai mari problemele ale noastre este poluarea mediului înconjurător. Toate centralele TEKLA oferite de noi corespund celor mai înalte standarde ecologice.

Toate centralele oferite sunt clasificate in CLASA 5 (din 5 clase) conform normelor EN 303-5:2012, au clasă de efiență energetică A+, și corespund normelor de proiectare ecologică ECODESIGN.

Află mai multe informații despre standardele ecologice ale centralelor TEKLA AICI